Laddboxar

Vi har ett stort sortiment av effektiva laddboxar Våra laddboxar kombinerar säkerhet, hastighet och användarvänlighet för att möta dina laddningsbehov.

Laddboxar

Oavsett om du laddar hemma eller på företaget, erbjuder vi pålitliga och moderna lösningar för en smidig laddlösning. Upptäck fördelarna med snabbare laddning, fjärrstyrning och smarta funktioner som laddning med egenproducerad el och lastbalansering. Investera i framtidens laddteknologi och gör din resa mot en hållbar framtid enklare och mer bekväm.

Fördelar med laddboxar

  • Snabbare laddning: Laddboxar möjliggör snabbare laddning jämfört med vanliga eluttag, vilket sparar tid och ger dig mer flexibilitet i ditt dagliga schema.
  • Fjärrstyrning: Många laddboxar erbjuder fjärrstyrning, vilket innebär att du kan övervaka och kontrollera laddningen via en app. Det ger dig bekvämlighet och kontroll oavsett var du befinner dig.
  • Smart funktioner: Laddboxar är utrustade med smarta funktioner, som möjligheten att ladda med egenproducerad el från solceller. Det gör det möjligt att använda ren energi, minska din klimatpåverkan och sänka din elräkning.
  • Lastbalansering: Med funktioner för lastbalansering skyddar du huvudsäkringen och riskerar inte strömavbrott p.g.a. elbilsladdning, vilket är särskilt fördelaktigt för företag eller bostadsområden med flera laddpunkter. Det bidrar till att undvika överbelastning av elsystemet.
  • Hållbar framtid: Investering i laddboxar är en del av övergången till elektrisk mobilitet och en hållbar framtid. Det stöder utvecklingen av ett mer miljövänligt transportsystem och minskar beroendet av fossila bränslen.

Kom igång idag

Kom igång redan idag! Kontakta oss för vägledning igenom processen till en smartare elförbrukning